Távenergetikus

Talán nem is tud róla, vagy későn értesül, ha egy szűrő eltömődik, egy berendezés meghibásodik! Sokszor nem okoz zavart a működésben, csak jóval több energia fogy!
A távenergetikus azok számára szükséges, akik energiát használnak fel és fontos annak minél alacsonyabban történő felhasználása
és fajlagos ára. Talán viccesnek hangozhat, de nyilván nem mindegy, hogy egy tányér gulyáslevesben vagy virágcsokorban mennyi energia van, hiszen a zsebben maradó hasznot meghatározza, de lehet hogy a piacon maradás egyik kulcskérdéséről van szó.
 
A viccet félretéve, mért ne lehetne egy étterem vagy egy virágbolt energiahatékony? Sokszor fogalma sincs a tulajdonosnak, bérlőnek, mit miért és mennyiért használ fel. Gyakran találkozom azzal, hogy úgyis benne van az energia a bérlati díjban. De mennyi is van benne?
Továbbad vagy átvesz energiát? Biztos hogy a megfelelő összeg kerül a számlára?
Ki az, aki ellenőrzi mindezt megfelelő időközönként, és hogyan, miként reagál minderre a folyamatosan változó energiaárak és szolgáltatási feltételek mellett?
 
Mindezt biztosítja a távenergetikusi szolgálat.  A mai technikai eszközök lehetővé teszik, hogy néhány műszer segítségével az adatok folyamatosan cégünkhöz érkeznek (megfelelő biztonság mellett), és azokat szakemberek elemzik, az eltéréseket figyelik, összevetik tapasztalati értékekkel.

partnereink