iLOQ Elektronikus zárrendszer

a legfejlettebb főkulcsrendszer!

          • digitális zár
          • nincs elem
          • nincs gond

Az iLOQ az egyetlen kulcs menedzsment rendszer, amely megoldja az összes általában felmerülő problémát. Az iLOQ intelligens kulcsot és a zárat újra lehet programozni, ha szükséges. A zár önellátó és örök tápellátással bír, így sem a zárnak, sem a kulcsnak nincs szüksége vezetékre, elemre vagy más külső tápellátásra. A működéshez szükséges energiát a kulcs bedugásával hozzuk létre.

Az alábbiakban látható, hogyan oldja meg az iLOQ rendszer a különböző kihívásokat:

 Kihívás # 1: “A kulcs menedzsment információkat egy notebookon, adathordozón, offline szoftveren vagy egy táblázatkezelőben kell tartani”

Szövegdoboz:
A könnyen használható iLOQ menedzser szoftver nagy teljesítményű eszköz a kulcsok kezelésére. Egy Cloud szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós idejű adatokat rögzítsen a rendszer: kulcsokat, zárakat és minden hozzáférési jogot. A kulcsrendszer lehet centralizált vagy decentralizált a megrendelő igényei szerint. Egy új kulcs beállítása a hozzáférési jogokkal egyszerű és gyors, és iLOQ menedzser ki tudja nyomtatni a kulcskiadás, visszavétel, zár térképek és alaprajzok dokumentumait.

Szövegdoboz:
Kihívás # 2: “Könnyű jogosulatlanul másolni a kulcsokat”


Az iLOQ kulcs nem másolható.  Titkosított hozzáférési jogok vannak programozva digitálisan a kulcs mikrochipjébe.

Kihívás # 3: “Ha a kulcs elveszett, a zárakat ki kell cserélni”Szövegdoboz:


Ha egy iLOQ kulcs elveszett, akkor átkerül a rendszer feketelistájára. A iLOQ Manager szoftver megmondja, hogy melyik zárat újra kell programozni. A hengerzárak átprogramozhatók a hordozható programozó eszközzel vagy egy új kulccsal, amikor először használják a zárat. A zár biztonsági szintje így folyamatosan karbantartott. Az életciklus-költségek alacsonyak, mivel sem zárat sem kulcsokat nem kell fizikailag cserélni elveszett kulcs miatt. Ha a iLOQ rendszer távoli elérése biztosított, az elveszett kulcsokat távolról is a feketelistára lehet tenni.

Kihívás # 4: “A tartalék kulcsok tárolása mindig biztonsági kockázat”

Szövegdoboz:
Üres iLOQ kulcs bárhol tartható. Minden kulcs mechanikusan azonosított egyéni titkosított hozzáférési jogokkal, amelyek digitálisan programozottak a mikrochipbe, amikor a kulcsot átadjuk a felhasználó számára. A kulcs hozzáférési jogokat előre is programozhatjuk a gyorsabb végrehajtás érdekében, ha szükséges.


Kihívás # 5: “ideiglenes hozzáférési jogokhoz mindig szükség van egy új kulcsra”

Szövegdoboz: Egy iLOQ kulcs átmenetileg programozható speciális hozzáférési jogokkal, így a külső szolgáltató cégek számára, nem kell nagy kulcscsomót biztosítani, vagy az átfogó hozzáférési jogokkal bíró mester kulcsot adni. Idő-korlátozott hozzáférési jogokat is be lehet állítani.

 
Kihívás # 6: “Lehetetlen nyomon követni a jogosulatlan hozzáférést

Szövegdoboz:
A iLOQ zárhenger eseménynaplót tart nyílván, amely megkönnyíti felismerni a lehetséges hozzáférés visszaéléseket, és ezáltal segít megelőzni a problémákat.

 

Kihívás # 7: “Egy új kulcsot létrehozatni a zár vagy a kulcs készítő céggel napokig tart”

Szövegdoboz: Hozzáférési jogok programozása egy új iLOQ kulcsba pár percig tart. Ha egy iLOQ kulcs programozási Hotspot van telepítve az épületbe, az új iLOQ kulcs távolról is programozható, vagy a már meglévő iLOQ kulcs frissíthető távolról is.

 
Kihívás # 8: “ha az azonosító a kulcson elkopott, nem lehet tudni, kinek fontos ez, vagy melyzárakban működne”

Szövegdoboz: A iLOQ programozó azonosítja az iLOQ kulcsot a mikrochipen keresztül. Vizuális azonosítás lehetetlen. Az iLOQ Manager szoftver látja, hogy kihez tartozik, és amely zárakat nyitja. Ha a kulcs nem tartozik a zárrendszerhez, a szoftver nem ad információkat, és nem lehet a kulcsot átprogramozni.

 

Kihívás # 9: “Nehéz nyomon követni, hogy hány kulcs és zár tartozik a teljes rendszerhez”
Szövegdoboz:
A iLOQ Manager szoftver mindig aktuális információkat tart nyílván az összes programozott kulcsokról és zárról. Az összes nyilvántartott kulcs megjelenik a szoftver első oldalán. A zárak is megjelennek az alaprajzokon, így zár kezelése könnyebb.


Kihívás # 10: “Az elektronikus zárrendszer telepítéséhez szükség van költséges kábelezésre vagy folyamatosan cserélendő elemekre vagy akkumulátorokra.”

Szövegdoboz:
Az iLOQ a világ egyetlen elektronikus zárrendszere, mely tápellátása a kulcsbeillesztéssel történik. A zár és a kulcs kábelek vagy rendszeresen cserélendő elemek nélkül dolgozik. Az iLOQ hengerzárak kompatibilisek minden modern és szabványos zárral. A termékcsalád magában foglalja a lakatok, zárak, szekrényzárak teljes spektrumát.


Kihívás # 11: “Zárcsere esetén a régi kulcsok elavulnak”

Szövegdoboz:

Az iLOQ elem nélküli kulcsok és zárak használata fontos ökológiai választás, mert újra lehet programozni. Minden felhasználói hozzáférési jogok programozható egy kulcsba. Az iLOQ tagja a Cleantech Finland hálózatnak az önálló áramellátás és újra használhatóság miatt. Mióta a kulcsokban nincs elem, ellenáll a kopásnak, víz, fagy és egyéb hatásoknak.


Kihívás # 12: “A kulcsrendszerek drágák”

Szövegdoboz:  A iLOQ üzemeltetési és karbantartási díj magában foglalja a teljes rendszert. Az éves karbantartási díjat a zárak száma határozza meg, nem a felhasználók vagy kulcsok száma. Például az éves díj kevesebb, mint 200 zár esetén csak 150 € beleértve a biztonsági mentést és a szoftverfrissítést.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
partnereink