Energia kontroll (Integer)

Az Integer olyan energia költség elosztó szoftver mely több önálló egységből álló szervezet gazdálkodását egyszerűsíti le. Energia költségekeket oszt fel az egységek, azaz költségviselők között, belsőszámlákat és kimutatásokat készít, adatokat tart nyiván. Külső ügyviteli rendszerrel kommunikál, számlákat emel át, feldolgozza és aterheléseket továbbítja.

Az Integer az elosztási funkciókon kívül képes nyilvántartást vezetni a következő adatokról: épületek, mérőhelyek, főmérők, belső mérők, almérők, gazdasági egységek, energia típus és annak főkönyvi száma, szolgáltatók, témaszám (költségviselők).

A mérőkről minden fontos jellemző (pl.: hitelesítés ideje, mérőszorzó, stb.) rendelkezésre áll, ezzel megkönnyítve az energetikus munkáját. Külön kezeli a aprogram a szolgáltatókhoz tartozó főmérőket, a saját telepítésű belsőmérőket és a költségviselők almérőit.

Az Integer kezeli a saját összeállítású beállításokat, mérőlapokat és sok funkcióval támogatja az ezeken végzett gyors muinkát.

Gazdasági előnyei:

A gyors költségelosztás segítségével a költségviselőknek sokkal hamarabb tovább lehet számlázni a részösszegeket, így anyagi megtakarítást hozva létre.

Minőségi előnyei:

Egyértelmű, korrekt és gyors számlázás, költségmegosztás alakítható ki a különböző energiatipusokra és költségviselőkre.

Termelési előnyei:

A szoftver segítségével jól láthatóvá válik, hogy mely terület, üzemrész vagy költségviselő, milyen ráeső költséggel dolgozik.

Működés leírása:

Az előre elkészített és definiált elosztások alapján, a beérkező számlákat egy gombnyomással költségviselőkre osztja, ezáltal nygabn segítve az energetikus munkáját. A szoftver bármely energiatípushoz használható. Az adott energiatípusnak megfelelően, az előre definiált módon a program felosztja a költségviselők között a számlát. Az így elosztott számlák költségviselőkénti kimutatásait akár numerikusan, akár grafikusanmegtekinthetjük, elemezhetjük. A számlabevitel könnyített, ezáltal szinte csak a főösszegeket kell megadni a számláról az elosztás végrehajtásához. A szoftver 3 jogosultsági szintet különböztet meg, melyek kioszthatók a felhasználók között. Így biztosítva a szoftver hibátlan működését.

Adatok:

Hardver követelmények:

Munkaállomás: PII-333MHz, 64Mbyte RAM, 10GByte háttértár.

SQL szerver : A kapcsolódó kliensek számától függően P4-2.0 GHz, 256MB – 1GB RAM, 40Gbyte háttértár.

Szoftver követelmények:

Munkaállomás: Win98 SE.

SQL szerver: Win2000/XP/2003, Interbase/Firebird SQL szerver

partnereink